Dagbok

Stallets dagbok

Verkligen ingen höjdardag för oss idag. Snowfoot blev bortvisad från start och ströks, han gick helt enkelt inte in i startboxarna. Det här har vi övat enormt mycket, men får helt enkelt öva mer då träning och tävling inte är samma sak. Det är ju fler hästar och väldigt mycket rörigare när det är tävling, men det måste han ju vänja sig vid och klara av. 
Vi har en del idéer för hur det ska gå till, det får inte bli en osäkerhetsfaktor framöver. 
A Ragman fick ett perfekt lopp, men han har aldrig visat i lopp vad han gör i träning och gjorde inte det idag heller. Nu får han bli ridhäst och så stor och snygg som han är så kommer han nog inte bli svår att sälja.
Sharp Eye startade för första gången vecka vecka och hade inte den där extra glöden han brukar ha annars, förra veckan var han ju bara huvud från vinst. 
Så vi får helt enkelt ladda om inför nästa veckas tävlingar och morgondagens träning, men så klart känns det tungt när det blev en sådan rent usel dag idag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1