Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det då startanmälan till på söndag och då har vi House in Order, Sharp Eye och Perfect Sister som startar samt Snowfoot som kvalar.
Lördagens tävlingar anmäldes idag och där kommer startlistan ut imorgon och vi har Quagmire och A Ragman som startar då.
Dessutom anmäldes det idag till nästa söndag (den 29e) där vi har en del hästar anmälda. Det är tätt på given nu med tre tävlingsdagar inom en dryg vecka, men det verkar finnas hästar för det i alla fall, t ex i maidenloppet nästa vecka anmäldes över 30 hästar!
Dagens träning gick mycket bra och hästarna tränade i goda tempon tillsammans och det känns uppåt formmässigt på många håll. Nu hoppas vi att det syns också till helgens tävlingar som ska bli spännande.
Imorgon är det en lugnare träningsdag, men några hästar kommer ridas på rakbanan eftersom dirttracken som vanligt på onsdagar är stängd för underhållsarbete.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1