Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig arbetsdag med solsken (även om det var ganska kallt på morgonen), bra banor och träning med plusintryck. Mestadels något raskare tempon idag och hästarna såg fina och starka ut. 
Vi startboxtränade Snowfoot och Perfect Sister också och det blev en mycket bra övning. Snowfoot fick då för första gången hoppa ut ur startboxarna med sällskap vilket var nyttigt inför hans kval nästa vecka eftersom han annars tränat ensam. Han blev faktiskt bara bättre av att ha häst med sig och vi får hoppas det gäller i lopp också där det ju inte bara är en utan betydligt fler hästar.
Perfect Sister fick en bra repetition av startboxarna och dessutom behövde hon vässas lite mer på just momentet att starta upp, i kvalet tog det ca 100 meter innan hon började komma upp i fart även om det gick undan sedan. I lopp är det viktigt att man är med från start och speciellt över kortare distans som gäller för henne. Nu såg man att hon lärt sig och var betydligt raskare igång och det momentet känns hon redo med inför debuten den 22a, dvs om drygt två veckor.
Det känns väldigt roligt och spännande med dessa två hästar som nu kommer ut under november, vi har stor tro på båda framöver och vi ser fram emot deras debuter.

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1