Dagbok

Stallets dagbok

Så var det då en ny vecka med mycket arbete. Planen var ju att åka till Danmark på fredag för start på lördag med Timo Nurmos och Quagmire. Dock var banan i lördags så pass geggig, blöt och tung att vi avstår. Även om den torkar upp en del under veckan och kanske blir bättre så känns det ändå väl chansartat att resa så pass långt när banförhållandena är väldigt osäkra. Vi får hitta andra lopp på hemmaplan eller på Jägersro istället.
Så nästa tävlingsdag för oss blir den 15e, dvs om knappa två veckor på Bro Park och den dagen anmäldes idag. De som är anmälda är: House in Order, Quagmire, A Ragman, Hällmyrans Zahra, Kew Bridge samt Snowfoot i kval. Startlistan är ute först nästa måndag.
Idag var det vanlig rutinträning som det brukar vara på måndagar och vi alternerade mellan rakbanan och dirttrackbanan som båda var bra trots en del regn. 
Imorgon är det lite mer tempon inplanerade!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1