Dagbok

Stallets dagbok

En härlig dag i stallet med en hel del folk på plats. Vi har den största respekt för att Coronasmittan just nu ökar och vi följer alla direktiv. Det är inga problem att komma till stallet och hålla bra avstånd, som tur är har vi stora ytor och vi håller ju också till mycket utomhus.
Lördagar är en speciell dag i stallet, det är mysig stämning och samtidigt mycket jobb att göra. Vi har nu ett arbetsupplägg som fungerar optimalt med stort fokus på varje häst och det känns enormt motiverande och förväntansfullt framöver. 
Några snabbjobb reds idag:
Quagmire jobbade ensam och han ser bara bättre och starkare ut för varje jobb. Han har ett så otroligt sträck i steget och lägger mycket mark under sig i varje galoppsprång. 
A Ragman och Snowfoot arbetade tillsammans och det såg jättefint ut. Snowfoot behöver ytterligare en startboxträning, men konditionsmässigt är han redo för kval utan tvekan. A Ragman har hittills inte presterat något av värde i lopp, men när man ser honom jobba så är det utan tvekan så att det finns fart i honom. Det är en utmaning att nu få till det i lopp också.
Utöver dessa så reds en del raskare canters och hästarna såg bra ut och vi är mycket nöjda med dem. Vi longerade också åringarna som båda två sköter sig strålande och rör sig så lätt och fint. Jag vet att många stall (på Bro Park) redan har ridit in sina åringar, men vi tar det ganska lugnt nu i början och låter dem landa mentalt och vänja in sig vid sin nya tillvaro. Vi jobbar just nu mycket med hanteringen istället och att få dem trygga vilket fungerat mycket bra så här långt och kommer vara värdefullt i framtiden.
Imorgon är det tävlingar, men för ovanlighetens skull så har vi inga starthästar. Det är många veckor sedan jag hade en ledig dag och speciellt resandet till Jägersro förra helgen tog en del på krafterna, så imorgon ska det bli underbart att få en hemmadag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1