Dagbok

Stallets dagbok

Bra förutsättningar idag med fina banförhållanden både ute på rakbanan och på dirttracken. Det var goda tempon på träningen och hästarna skötte sig utmärkt. Det arbetssystem vi har nu med både träningen och arbetet med hästarna i stallet efteråt fungerar väldigt bra och känns helrätt på alla sätt. 
Idag var det startanmälan till nästa onsdag på Bro Park och då har vi Kew Bridge och High Max till start. Vi har även startanmält Perfect Sister till kval, men det är mest för säkerhets skull eftersom hon ju kvalar på söndag. Vi har ingen misstanke om att hon inte skulle sköta sig finfint då, men det vore ju dumt om vi inte har möjligheterna öppna om något skulle strula på söndag. Hon har lopp den 28e, så vi vill gärna säkerställa att hon är kvalad och klar tills dess. Hon står också kvar i Kriteriet (eller Götaland som är den korta varianten) den 8 november, men vi tar en sak i taget.
Slutligen; just nu håller vi på och säljer ett par hästar som ridhästar och/eller avelsston (här finns möjligheter även för ponny eller halvblodsavel om man håller på med det), så vet ni någon som söker häst så är det ett tips att kontakta mig (Caroline) via telefon eller mail.

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1