Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det ganska mycket raskare träning på programmet. Vi började med tre turer ute på rakbanan och därefter två turer på dirttracken. Vi är mycket nöjda med hästarna och det var massor med plusintryck idag.
Valmir har nu jobbat hos oss i tio dagar och det här är nog den största nystarten vi någonsin har gjort. Det är många förändringar vi gjort i både smått och stort tillsammans gällande både träning, skötsel, foder, ja det mesta. Utöver allt vanligt arbete så har vi också haft mycket tid för diskussioner om hästarna och kommande planer vilket är en viktig pusselbit.
Det känns väldigt inspirerande och positivt med allt just nu, hela arbetsupplägget fungerar utmärkt och att få bra feedback om hästarna är så otroligt viktigt för att det ska bli rätt. Det är stort fokus på omvårdnad av hästarna och noggrannhet och engagemang är ledorden vi jobbar med, något jag uppskattar väldigt mycket. 
Det har varit en intensiv arbetsvecka, men när man jobbar så bra tillsammans som ett team som vi alla gör nu så ger det massor med energi och det känns bara roligt.


Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1