Dagbok

Stallets dagbok

Första turen idag var House in Order och Beach Road One. När jag kom upp till banan för att se träningen så låg dimman så tät över banan att man inte ens såg 400-meters pålen. När man står och glor in i en vit kompakt dimma för att spana efter hästarna så börjar man snabbt se i syne, man tycker att man ser dem dyka upp hela tiden. Det tar inte många minuter innan man känner sig helt knäpp och när de väl dyker upp är det knappt man vet om det är ännu en hägring eller ej. Som tur var så försvann dimman redan till andra turen, det är nog mest tidig morgon det är aktuellt nu under hösten.
Den här hösten känns just nu helt magisk, det är ju precis så här man vill att den ska vara med sol och lagom varma grader samtidigt som löven börjar få andra färger. De senaste åren har vi gått från sommar och nästan direkt till något slags vinteraktig snålkyla så passa på och njut av det härliga vädret!
Dagens träning gick mycket bra och det var flera som gick i lite extra raska tempon idag medan några andra gick snäppet lugnare. 
Startanmälan idag och på onsdag har vi sju startande, kolla in under fliken Starter (& Resultat) så ser ni där vilka det är!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1