Dagbok

Stallets dagbok

Som ofta så blev det en måndag som var fullspäckad. Jag gjorde en lite extra tidig start på morgonen för att komma igång i god tid med fodring och utsläpp av hästar. Det var ett intensivt schema vi hade idag, men jag tycker ändå att dagen flöt på fint.
Gårdagens starthäst Sharp Eye mådde bra idag och verkar ha tagit sitt lopp utmärkt.
Vi fick in en ny häst igår till stallet. Valmir (som börjar hos oss den 1 oktober) har köpt Miintaka från Bent Olsens stall. Han är en jättefin häst, stor och snygg samt verkar också väldigt snäll och trevlig. Han har 82 i handicap och kan bli ett bra tillskott till stallet. Han kommer nu bara ta det lugnt och acklimatisera sig i de dryga två veckor som återstår innan Valmir är på plats.
Slutligen idag; det var en otäck olycka Per-Anders Gråberg var med om i lördags när han gick omkull på upploppet i en trång situation. Det ser verkligen illa ut när han landar på huvudet. Med tre frakturer på nackkotorna är det ju ändå väldig tur i oturen att han har full känsel och rörlighet i armar och ben och att han enligt läkarna kommer bli fullt återställd även om det så klart tar ett tag.
Han missade flera storloppssegrar igår där hans ritter fick ersättas av andra jockeys och det måste så klart kännas surt att inte kunna vara på plats och rida. Samtidigt är det nog bara den egna hälsan nu som överskuggar allt och vi önskar honom ett snabbt och bra tillfrisknande!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1