Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det som jag skrev igår en extra tidig start i stallet (strax efter klockan fem) så att hästarna skulle vara fodrade och första turen uppvärmd i walken när övriga i stallet anlände kl 05.50. Efter att ha sett två turer var det hög tid att åka in mot stan, hitta parkeringsplats och hinna med tåget mot Falköping via Skövde som gick kl 08.10.
Det var otroligt smidigt och enkelt att åka tåg, det måste varit flera år sedan senaste tågåkandet och då mestadels utomlands, i Sverige kan jag inte ens minnas när.
Vi blev hämtade vid stationen och det var en ganska kort biltur till Tor och Helena Sigfridssons fina och trevliga gård med en fantastisk utsikt över ett härligt lite engelskt landskap.
Vi har nu inspekterat alla deras åringar och med det och övriga hästar vi har sett så börjar det sakta ta form vilka hästar som känns aktuella inför auktionen även om vi ska hinna med att se fler under nästa vecka också.
Det var en supertrevlig utflykt och det ska verkligen bli spännande med auktionen nästa vecka. Det finns redan nu flera hästar som jag verkligen har fastnat för.
Dagens auktion i Danmark var enormt många återrop. Känslan efter ett väldigt speciellt år är att priserna kommer gå nedåt rejält, men det återstår så klart att se. Det här är lite som Börsen, när den tillfälligt går ner så är det läge att investera, det kan vara fyndläge i år!
Jag kan inte uppdatera här med dagens datum utan åtminstone skänka en tanke till alla de människor som miste livet eller deras anhöriga idag för 19 år sedan, en dag man aldrig glömmer.

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1