Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi i Malmö efter en lång dag. Först träning på förmiddagen och det var en hel del raskare träning och flera plusintryck, det känns som att många hästar är klart uppåt i form.
Vi kom iväg efter sista turen var riden och klockan var ca 11.30 när vi rullade ut från Bro Park. Väl framme i Malmö så var det som oftast travtävlingar på Jägersro men idag Derbykval och därmed väldigt mycket hästar på plats. Det gjorde att vi våra gästboxar var uteboxar längre bort, inte någon av de vanliga uppstallningarna.
Eftersom högtalarna hördes ganska mycket så satte vi bomull i öronen på dem efter sedvanliga promenad, fodring och fixning. Vi ville så klart ha lite koll på dem under kvällen så gick vi iväg och åt middag och kom sedan tillbaka och tog ur bomullen och lade på stalltäckena lagom till sista travloppet. Hästarna mådde fint och verkade lugna och det är ju det man gärna vill se innan man lämnar dem för natten.
Imorgon lunch är det då alltså tävlingar här och jag har nu uppdaterat med kommentarer om deras chanser. Ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1