Dagbok

Stallets dagbok

Så var det en ny vecka igen och som oftast med måndagar en intensiv dag med mycket på programmet. Träning som vanligt naturligtvis, men också hovslagare och en hel del annat. Dessutom både startanmälningar och anmälningar, det är det i stort sett alltid på måndagar.
På söndag är det dags för Göteborg Galopp och då har vi High Max och Bright Light till start. Gällande anmälningar så var det idag till Bro Park nästa onsdag och då har vi Mr Tooma Global och Beach Road One i samma lopp, startlistan ute på torsdag.
Nu är det knappa två veckor kvar till Norsk Derby och idag släppte Norge några "gröna zoner" ytterligare. Det är alltså de landskap eller städer där det är godkänt att folk som bor där får åka in i Norge på nöjesresa eller så. För "röda zoner" gäller att man bara får resa in i arbetet. Dvs är man från en röd zon så kan man få resa till Övrevoll som chaufför, hästskötare, jockey mm men inte som hästägare. Idag släpptes Dalarna, Södermanland, Uppsala och Västerbotten medan t ex Skåne gick från grön till röd igen. De flesta nya gröna zoner ligger ju runt oss, så nu borde ju Uppland/Stockholm vara väldigt nära att bli gröna kan man gissa.
Imorgon tränar vi vidare och då kommer också nya bilder här på sidan!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1