Dagbok

Stallets dagbok

Sista dagen i juni redan, oj vad fort det har gått! Nu har vi ju ändå det mesta av sommaren kvar, men tiden flyger ju fram känns det som.
Även idag hade vi en lugnare dag på träningsfronten gällande hur många turer vi red, men däremot var det raskare tempon som gällde för de flesta som tränade idag. Hästarna såg fina ut och skötte sig utmärkt.
Har man tid över finns det alltid extraarbeten som behövs och just nu gäller främst frisering av alla manar och där kom vi en bra bit på väg idag och hann med ganska många. 
Utöver det var det var det en del storstädning som gällde. Ordning och reda är något jag uppskattar enormt och även om vi håller efter det normalt sett så är det skönt att göra en noggrannare variant emellanåt.
Imorgon tänkte jag få till en ny uppdatering av bilder här på sidan. Eftersom vi mest hela tiden uppdaterar på Facebook och Instagram så har det blivit väldigt sällan här istället, men nu är det dags för det igen.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1