Dagbok

Stallets dagbok

Lite lugnare träning idag samt en hel del förberedelser inför morgondagens tävlingar. Alla våra hästar som startar eller kvalar imorgon, dvs nio stycken blev shamponerade och piffade så de ska vara lite extra fina. 
All utrustning skulle förberedas, t ex tränsen de ska ha där varje häst har sin kombination av bett, nosgrimma mm samt om de har t ex blinkers eller sidoludd. När det är så här pass många hästar så är det en hel del att plocka ihop så varje häst har rätt saker förberedda och klara.
Vi har också gjort ett utförligt tidsschema med exakta tider när varje häst ska sadlas, gå till banan mm samt vem som träcker och vilka som sadlar varje häst.
Imorgon är vi ett antal personer som kommer hjälpas åt, men det är ändå ett väldigt tight schema när så många hästar tävlar på rad, så det är viktigt att ha en ordentlig och tydlig plan som alla inblandade har.
Jag har nu som vanligt uppdaterat med kommentarer angående morgondagens starthästar och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!
Nu hoppas vi på en bra dag imorgon!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1