Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och ny vecka, samtidigt som det idag är första dagen i juni och sommar på allvar. I natt stod hästarna utan täcken för första gången i år, det var för hett igår kväll för att lägga på dem helt enkelt. Det var varmt och skönt direkt imorse, så det kändes som helt rätt beslut att skippa täckena.
Vi körde något kortare turer än vanligt i hagarna för att alla skulle hinna ut innan solen gassade på alltför mycket. Det är inte snällt att låta dem vara ute när det blir riktigt varmt som det var idag framåt lunch så det här upplägget fungerade bra.
Måndagar är ju höger varv på dirttracken och det trivs hästarna utmärkt med, idag i mestadels mellantempon eller lite lugnare. Vi hade också några hästar ute på fältet och tränade och även det gick fint. 
Vår hovslagare var på plats och arbetade under förmiddagen, vi har ju fem starthästar på onsdag som skulle kontrolleras eller skos och dessutom flera andra hästar som det var dags att sko, så han hade gott om jobb hela förmiddagen.
Imorgon tränar vi vidare med en del friskare tempon och så förbereder vi oss inför tävlingarna på onsdag då vi har fem starthästar.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1