Dagbok

Stallets dagbok

Extra tidig uppstigning idag då det var en fullspäckad dag med mycket som skulle hinnas med. Träningen var av det blandade slaget med en del canters i friskare tempon och en del mellantempon. Hästarna skötte sig fint och dagen flöt på utmärkt.
Det var också startanmälan idag till på onsdag och då har vi fem starthästar; 
High Max- tillbaka på 1600 meter igen. Senast var det 1400 och även om han avslutade fort till en andraplats så var distansen i kortaste laget.
Sharp Eye- gjorde ett kanonlopp i årsdebuten över 1600 meter. Nu är det 1200 som han tidigare mest startat över och det funkar även om jag tror att längre är en fördel för honom.
Beach Road One- har inte startat på länge och det är också första starten efter halsoperation. En häst vi har väldigt hög tro på, men han kan behöva ett lopp först innan han börjar visa det.
Dhakota- testar för första gången lång distans och det känns intressant, känslan är att det kan passa utmärkt.
A Ragman- dags för debut för den här fina hästen som är enormt stor och har tagit tid på sig då han växt mycket. Det ska bli roligt att se honom börja tävla nu.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1