Dagbok

Stallets dagbok

Dagens träning gick bra och hästarna tränade på utmärkt. En majoritet av hästarna tränade på i raskt tempo medan några gick lite lugnare. Vi hade också ett par hästar som var ute och cantrade på det fina gräsfältet, en bra variation emellanåt voch en fantastisk möjighet att ha det här gräset att kunna rida på.
Det har varit en intensiv dag med mycket på programmet, vissa dagar är det massor med arbete som är nödvändigt förutom själva träningen. Idag var det bl a en skoning med specialskor som tog ett par timmars anspråk, men det är helt enkelt tid man får ta och planera för.
Egentligen var planen att vi imorgon skulle bege oss till Norge med Timo Nurmos för att testa banan inför Norsk Derby. Planen ligger kvar att starta där, men det får bli om ett par veckor istället eftersom han är lite snorig i ena näsborren. Vi har redan kontrollerat att halsen ser bra ut men vi tar inga risker utan ser till att få bort det här innan det blir start. Svenskt Derby rids den 12 juli och planen är ett lopp innan dess, så i och med att vi har gott om tid så finns det ännu mindre anledning att stressa med start.
Så imorgon blir det en lugn dag istället för en resedag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1