Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på väg hem igen. Tobias kör och vi har även med oss Fredrik nu på hemvägen. Fredrik var ju tvåa i Pramms Memorial efter en snygg ritt och så klart jättenöjd med det, den fantastiska Duca di Como var inget att göra åt. Vilken otroligt imponerande häst!
Våra hästar fick nöja sig med blygsammare placeringar idag. För Perfect Girl Ester var det helt väntat, hon behövde ett lopp i årsdebuten och kommer gå framåt massor på det här. 
Bright Light hade vi däremot större förhoppningar på, men han gick absolut inte en meter i sprutet. Hans avslutning av loppet var däremot mycket bra, så fort han kom ut ur sprutet tog han in massor. Dock var det för långt fram men räckte i alla fall till pengar denna gång. 
Som vanligt har jag uppdaterat med mer kommentarer och nii hittar det under fliken (Starter &) Resultat. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1