Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och en ny vecka inleds. Som vanligt på måndagar var det höger varv på dirttracken och hästarna sköter det där hur bra som helst, det är inga problem att träna i "fel varv".
Idag var det startanmälan till Jägersro på söndag som är Prammsdagen och en av årets största tävlingsdagar. Kommer nog kännas väldigt märkligt att en sådan dag kommer ridas utan publik. 
Vi har två starthästar här, Perfect Girl Ester gör årsdebut i en Guldhandicap över 1200 meter och Bright Light startar i Sunday Special över 1730 meter. 
Idag var det också anmälningar till Övrevoll på torsdag i nästa vecka (den 28e) och då ska Timo Nurmos dit för att testa banan inför Norsk Derby. Först är det Svenskt Derby som gäller, men det finns inte tid emellan att starta i Norge så därför tar vi det nu. Det är en stor fördel att ha gjort ett lopp på den banan som är lite speciell med sina svängar och uppförsbacke. Vi har också High Max och Mr Tooma Global anmälda i lopp där, men vi får se om någon av dem hänger med dit eller om de stannar hemma. 
Imorgon kommer förutom den vanliga uppdateringen här även kommentarer om onsdagens starthästar samt även en bilduppdatering, så titta in här imorgon igen!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1