Dagbok

Stallets dagbok

Lite annorlunda dag i och med att det var tävlingar på Klampenborg, Danmark på förmiddagen och där befann sig i stort sett alla jockeys på Bro Park. Så det var en hel del folk som saknades i de olika stallen och hos oss var det då Fredrik vi fick klara oss utan. 
Nu är i alla fall Tobias nästan helt igång med ridningen igen och det känns skönt att han är tillbaka ute i turerna med de andra. 
Dagens träning gick fint i höger varv på dirttracken som det alltid är på måndagar. Banan var ganska välvattnad kan man säga efter massor med regn som kom under natten och det var så kallt på morgonen att till och med vintermössan kom på under några timmar.
Vi hade verkligen mycket att hinna med idag förutom själva träningen, bl a hovslagaren som ofta behöver en hel del assistans. 
Det var också anmälningar idag till både nästa onsdag på Bro Park samt söndagen efter (den 24e) på Jägersro. Vi har en hel del hästar som är aktuella för båda tävlingsdagarna.
Imorgon är det dags för något raskare träning för en del av hästarna!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1