Dagbok

Stallets dagbok

Blandad träning idag, några hästar tränade på raskt medan några andra tog det lite lugnare och höll mellantempo eller lugnt.
Roligast var dock en helt vanlig travtur, idag reds Stureplan för första gången på länge och det var så härligt att se honom ridas igen. Förra året lyckades han ju sparka i väggen så hårt och oturligt att han fick en spricka i hovbenet i ena bakhoven och den läkningen har tagit tid. Nu är det äntligen dags för igångsättning med ridning och det inleds så klart med travturer som kommer ökas mer och mer i tid innan han börjar cantra igen.
Imorgon är det dags för tävlingar igen på Bro Park och vi har en kvalhäst och tre starthästar. Jag har uppdaterat kommentarer om chanserna och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat) så kolla in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1