Dagbok

Stallets dagbok

Vilken vårdag! Solen sken och det var ju dessutom varmt, åtminstone framåt lunch steg graderna upp rejält. Man får lite förkänsla av sommaren faktiskt, längtar!
Blandad träning, men en hel del hästar tränade på lite raskare och såg fina ut. De går uppåt i form för varje dag känns det som just nu.
Vi har startat upp lite avvaktande med endast en starthäst än så länge, imorgon ytterligare tre stycken. Nu är det många som är nästan startklara och från maj kommer de flesta vara fullt igång med tävlandet. 
Imorgon är det då alltså tävlingar igen på Bro Park. Samtliga av våra tre starthästar har inte startat på länge och kan behöva ett lopp i kroppen. Vi får se dem lite som outsiders denna gång tycker jag. Uppdatering med närmare kommentarer finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1