Dagbok

Stallets dagbok

En mycket bra träningsdag, hästarna såg fina ut i en del raskare träning. Några av de som tränade på:
High Max och Bright Light gick tillsammans i ett längre arbete där de ökade mer och mer hela vägen och avslutade med god fart över upploppet. Båda hästarna startar ju på onsdag och de ser mycket starka ut båda två.
Sharp Eye, A Ragman och Dhakota gick tillsammans där de började i mellantempo och ökade sedan på betydligt mer från sista sväng och gick i ett gott tempo över mål. Alla tre hästarna är på väg uppåt i träningen och siktar på start om några veckor.
Timo Nurmos har sedan hemkomsten från Dubai hållit igång med lugnare träning, men inga raskare tempon eftersom han inte ska starta förrän i slutet av maj. Nu har vi börjat smyga upp tempot igen och han ser helt strålande ut.
Chamori och Snowfoot gick i ett trevligt tempo tillsammans och man kan inte tro att det är tvååringar man ser när de kommer mycket väl i hand över upploppet. Även Kew Bridge var med i samma tur, hon tog sitt lopp (som hon ju behövde) i onsdags utmärkt och är nu igång med träningen igen.
Perfect Girl Ester siktar på årsdebut under maj och börjar se mer och mer taggad ut, hon vill gå ännu fortare än hon får än så länge. Det ska bli spännande att se hur mycket hon har utvecklats under vintern, redan förra året som treåring så tävlade hon ju med stor framgång mot äldre hästar.
Även de hästar jag inte nämnt nu skötte träningen bra, det var en dag där man åker hem väldigt nöjd och glad för de fina intryck dagens träning gav.
Imorgon är det dags för tävlingar på Jägersro och det är en hel del intressanta lopp. Som vanligt rekommenderas starkt att om man ser via atg.se, välj Kanal Jägersro istället för Atg Live så hänger man med från banan. Tävlingarna visas också i Tv12 och jag tror (men är inte helt säker) att det kommer inslag om Timo Nurmos där, kanal 75 var och filmade i stallet för några veckor sedan. 
Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1