Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det blandad träning med en hel del raskare tempon. Dagens första tur reds på dirttracken och det var både snabbare arbeten och lugnare canters i den turen. Därefter reds två turer på rakbanan i mestadels friskare farter med ett par något lugnare undantag och hästarna verkade vara nöjda med att få träna på. 
Efter dessa var det åter dags för en tur på banan med fyra hästar och efter cantern blev det också en uppföljning av startboxträningen för tvååringarna som övade i boxarna häromdagen. Det gick jättebra, både Snowfoot och Chamori skötte sig galant, de lär sig verkligen fort. Även Double Down kommer denna vecka börja med sin startboxträning medan Perfect Sister får vänta någon vecka ytterligare. Hon har haft en vanlig unghästförkylning som stoppat upp hennes träning tillfälligt, men är snart redo att träna igång igen.
Övriga hästar reds på rakbanan eller området och i stort sett varenda häst är igång och rids så det är fullt upp med träningen nu inför vårsäsongen.
Idag fyllde Michael år och när alla var ute och red så sjöng de för honom, dock en aning tveksamt hur vackert det lät (att döma av den "skönsång" vi hör i stallet emellanåt)... :) Vi firade annars honom till fikat och serverade chokladtårta med vispgrädde efter önskemål från födelsedagsbarnet och det var jättetrevligt.
Imorgon är det som oftast på onsdagar en lugnare träningsdag.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1