Dagbok

Stallets dagbok

Alltså snö! Hela marken täckt och snön yrde, inte riktigt den morgonen man längtade efter. Jag blev ärligt talat extremt seg, det kändes motigt att det plötsligt blev vinter när våren är i antågande. Man ska ju verkligen inte klaga efter den här otroligt milda vintern som haft i stort sett bara plusgrader, men kunde inte låta bli att bli lite gnällig... Hoppas verkligen att det här var ett högst tillfälligt bakslag.
På förhand var vi lite osäkra på om det skulle bli styltor när hästarna reds, men det fungerade faktiskt riktigt bra och vi kunde genomföra träningen enligt plan. Banan var jättefin och inte alls påverkad av snön, vi hade bra träningsförhållanden även idag precis som vi haft i stort sett hela vintern.
I skrivande stund sitter jag och tittar på de sista loppen för idag från Meydan. Ännu en stark insats från en skandinavisk häst idag när Silent Night var tvåa och knappt slagen om segern. Som jag skrivit tidigare så borde alla fina prestationer i Dubai göra att svenska/skandinaviska ägare blir väldigt peppade. Att de vill satsa på bra hästar som räcker på den här nivån, nu har vi visat ett antal gånger under det här meetinget att vi kan konkurrera, vi räcker till.
Extra roligt tycker jag att den här framgången var eftersom Silent Night tränas på Bro Park. Här finns alla förutsättningar med bra banor, stall mm för att få fram hästar på hög nivå.
Imorgon tränar vi vidare och hoppas snön har försvunnit.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1