Dagbok

Stallets dagbok

En väldigt speciell lördag. Det var Tobias första dag hemma och han fick ett mycket fint mottagande med en liten röd matta som var utrullad vid omklädningsrummet. Hans skåp var pimpat med både text och utsmyckning, jag tror inte han missade att han varit saknad.
Samtidigt var det Amandas sista arbetsdag vilket så klart känns lite sorgligt. Hon kommer framöver förhoppningsvis kunna komma och träcka och rida turer, men att jobba heltid har rent fysiskt gett en del problem.
Så det blev ingen vanlig fika idag, vi hade två mumsiga tårtor, massor med bubbel samt lyxfika med lax, avokado och annat. Vi både firade Timo Nurmos insats i Dubai, firade att Tobias var hemma igen samt tackade och firade av Amanda. Det blev både fint och trevligt på alla sätt!
Det var skönt att vara hemma igen och jag började morgonen med en sedvanlig genomgång av samtliga hästar, hur de är i benen och mår. Det känns alltid bra att uppdatera sig ordentligt efter att man varit bortrest. Träningen gick bra i blandade tempon och hästarna såg fina ut.
Imorgon är det då dags för sista tävlingsdagen innan uppehållet fram till vårpremiären den 5 april. Vi skulle ha tre starthästar, men vi får tyvärr stryka Label Black. Han har sparkat till sig lite på ett bakben och även om det egentligen är en bagatell så tar vi ingen onödig risk och startar. 
Jag har uppdaterat med kommentarer om de två starthästar som kvarstår och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1