Dagbok

Stallets dagbok

Vilken dag, vilken häst, vilken insats! Vi är så glada nu så det är inte klokt!
Timo Nurmos tvåa i Meydan Trophy och han tar in på vinnaren hela vägen och slutar 3/4 längd från Godolpins Dubawi-avkomma. Att han fick visa hur bra han är, att han räckte så här långt och att vi kan åka till Dubai och konkurrera i det här motståndet är inget mindre än fantastiskt.
Den här satsningen vi gjorde, att åka hit för att ge Timo bästa möjliga förutsättningar inför storloppssäsongen, den gav även utdelning prestationsmässigt. Vi var beredda på att han kanske inte skulle tjäna några pengar alls här och inte räcka till, men så otroligt härligt när han översteg alla våra förväntningar. Känslan att se honom över upploppet, känslan när han gick över mål- total eufori! Det är det här man kan jobba dygnet runt för, det här är på en helt ny nivå. Efter den här dagen är en ännu högre växel ilagd i vårt stall för framtiden. Målen är högre och ännu tydligare.
Jag vill också hylla Fredrik som red ett så bra lopp. Vi ville att han skulle få rida här för att utveckla sig ytterligare, att rida i den här konkurrensen ger ju massor. Han motsvarade förtroendet med råge och red helt perfekt mot världsjockeys, väldigt strongt gjort!
Imorgon åker Tobias hem till Sverige och Fredrik tar över ansvaret för Timo tills de skandinaviska hästarna flygs hem om ungefär en månad. Tobias har gjort ett fantastiskt jobb med Timo som är en besvärlig häst att hantera, han har skött honom på allra bästa sätt.
Jag har uppdaterat med kommentar om gårdagens fantastiska insats, finns som vanligt under fliken (Starter &) Resultat så kolla in där!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1