Dagbok

Stallets dagbok

Vilken trevlig lördag med fullt med folk på plats! Vid fikat var det smockfullt vid bordet och massor med livliga konversationer i positiv anda, precis som det ska vara.
Träningen gick också utmärkt och jag är lite extra nöjd med tvååringarna som utvecklas så fint och sköter träningen jättebra. Idag fick Chamori och Snowfoot cantra tillsammans och de kommer nog fortsätta att ridas ihop en del då de träningsmässigt har kommit ganska lika. Mycket fina hästar bägge två fast på olika sätt.
Chamori är otroligt kvick och har full koll på sig själv, en häst åt sprinter-milerhållet som både härstamningsmässigt och utseendemässigt är något helt extra. Den snabbaste åring jag någonsin sett i en longervolt under inridningen, hon fullständigt flög fram när vi lät henne galoppera på.
Snowfoot är jättestor och tar långa kliv när han galopperar. Han kommer troligtvis inte bli så tidig, men det här kan istället vara en Derbyhäst som treåring och han gör ett väldigt pampigt och klassigt intryck.
Double Down brukar träna med Snowfoot, men idag fick han träna med de äldre hästarna istället. Han har växt enormt mycket och fort sedan vi köpte honom, då var han väldigt liten och nu börjar en helt ny häst ta form. Han växer fortfarande och får ibland lite extra ledigt för att inte störa detta, men tränar ändå en hel del. Han har sedan en tid tillbaka fått en utstrålning av självförtroende och kaxighet som bådar gott för framtiden, så där ser hästar ut som vet sitt värde.
Perfect Sister som ju är just syster till Perfect Girl Ester kom in i träning betydligt senare än övriga. Igår galopperade hon med ryttare för första gången och vi fortsatte med samma upplägg idag. Hon är superduktig och lär sig allt hur lätt som helst. Lik Ester både i psyke och även utseendemässigt, de är kompakta och rejält muskulösa båda två. Det ska bli spännande att se om hon kan leva upp till förväntningarna och vara minst lika bra som storasyster. 
Jag är otroligt nöjd med samtligas utveckling så här långt och målen/förväntningarna på dem allihop är stora.
Imorgon är det då dags för tävlingar igen och vi har tre starthästar. Jag har uppdaterat kommentarer angående deras chanser och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1