Dagbok

Stallets dagbok

Idag fick Fredrik rida Timo Nurmos igen för första gången sedan i början på december. Han fick också rida runt på Meydans bana och känna lite på den inför torsdag, det tycker jag var värdefullt. Han var jättenöjd med Timo och han tyckte banan var imponerande, den är ju väldigt stor och fin.
Så kom startlistan och som väntat är det fullt fält med 16 hästar och till och med reserver. Vi diskuterade innan en del vilket spår som vore bra och där fanns det en del olika bud. Jag hade nog gärna sett lite mer i mitten, men nu blev det spår 3 och han kan få en spårsnål första sväng, de går in i den ganska direkt efter start. 
Det är lopp 4 som gäller för oss på torsdag och det rids svensk tid kl 17.15. Det är en väldans massa skandinaviska hästar både i vårt lopp och övriga lopp, så det är en väldigt spännande tävlingsdag överhuvudtaget. 
Mer analys kommer om hans chanser kommer som vanligt imorgon.
På hemmaplan flyter det på utmärkt och hästarna tränar på i blandade tempon. Vi håller kontakt flera gånger varje dag och det funger jättebra med vårt engagerade och duktiga team som jobbar hemma.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1