Dagbok

Stallets dagbok

Fem minusgrader imorse och efter lång tid med massor med plusgrader så kändes det väldigt kallt. Otroligt så fort man vänjer sig, normalt sett är det ju rejält med minus mer eller mindre hela vintern och nu håller man på att frysa ihjäl för några futtiga grader under noll...
Är det kallt och banorna behöver köras så prioriteras dirttrackbanan på natten, så rakbanan var inte lika bra idag och vi skippade träningen där. Det blev alltså istället endast träning på stora banan och det gick fint. 
För Chamori var det premiär på den banan och hon skötte sig verkligen strålande, hon såg hur van och fokuserad ut som helst, vilket proffs hon är!
Nu är det bara Perfect Sister som inte har cantrat på banan, men hon har ju inte varit inne i träning så länge och har ändå lärt sig allt superfort. Hon har sedan ett par dagar tillbaka börjat ridas runt stallet med förhäst och övar styrning och i nästa vecka kommer hon börja gå ut på tur runt området och trava. Alla våra tvååringar är så himla fina och duktiga!
Imorgon är det tävlingar igen och vi har tre startande i två lopp. Jag har uppdaterat kommentarer angående deras chanser och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1