Dagbok

Stallets dagbok

I lördags var det minus fem och fruset överallt, idag var det plus åtta och allt var upptinat igen. Rakbanan var jättefin och vi tränade samtliga turer där i ganska goda tempon.
Roligast var att se turen med Snowfoot och Chamori som hade med sig Haweswater som förhäst. Det var väldigt mycket bus och hopp när de skulle galoppera på rakbanan, det är roligt att se vilken glädje och entusiasm de har!
Idag var det startanmälan till på söndag och där har vi Power of Attorney och House in Order till start. Dessutom var det anmälan till söndagen efter (den 12 januari) och då har vi ganska många hästar som siktar på start.
Imorgon är det ju årets sista dag och vi jobbar som vanligt, men siktar på att också fira av år 2019 med lite bubbel och lyxfika under förmiddagen.


Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1