Dagbok

Stallets dagbok

Efter mera regn var det nästan översvämning i dikena, så pass mycket att vissa av bilvägarna inne på området stod under vatten. Jag tycker ändå banorna hade klarat sig bra, men de var ändå ganska övermättade på vatten och åt det geggiga hållet. 
Vi red blandade var vi red turerna och testade både dirttracken och rakbanan, det blev blandat mellantempon och något lugnare. 
Det var en stor dag för åringarna Snowfoot och Double Down, de var idag ute på stora banan (dvs dirttracken) för första gången. De tog ett varv och blandade trav och canter, de skötte sig utmärkt båda två!
Att ha hästar på två ställen är ju lite speciellt, nu är jag ju hemma igen och jobbar med hästarna här. Så nu är det istället Tobias och jag som har en kommunikation varje dag om upplägg och träningen vilket fungerar bra. Klockan är tre timmar mer i Dubai så träningen är lagom avslutad där när vi börjar jobba här hemma, jag brukar få en träningsrapport lagom innan jag åker hemifrån på morgonen.
Imorgon är det då julafton, när jag var liten (och även i ganska många år framåt) var det den överlägset viktigaste dagen på året. Så känns det kanske inte riktigt längre, men jag tycker ändå att det är något speciellt och mysigt med dagen helt klart.
Traditionsenligt kommer vi jobba på morgonen, rida de hästar som är aktuella för start och därefter äta en julfrukost tillsammans innan vi jobbar klart det sista. Önskar er alla en supertrevlig jul (och vi fortsätter att uppdatera här som vanligt)!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1