Dagbok

Stallets dagbok

En ganska ospännande träningsdag eftersom det pågår upptining/tjällossning på banorna. Dirttracken kändes klart frusen i botten och där behövs nog ytterligare någon dag innan den är redo, den är helt stängd. Rakbanan var upptinad på båda kanterna, men frusen i mitten. Vi planerade att rida där, men den öppnade aldrig av säkerhetsskäl eftersom den inte var ridbar i mitten. Jag har förståelse för det tänket, men då återstod inte så många möjligheter. Vi joggade lite på rakbana 2, den är packad men jämn och går att galoppera mycket långsamt på.
Fram till för en vecka sedan behövde vi inte ens fundera på var och hur vi skulle träna, alla banor var fina varje dag. Den senaste veckans extrema omslag från regn och plusgrader till snö och ganska många minusgrader samt tillbaka igen har verkligen ställt till det. Nu har vi mera motionerat än tränat och det är ju inte optimalt, speciellt inte för High Max och Perfect Girl Ester som startar på söndag. Nu har de bra träning i grunden och har tävlat, men visst hade vi velat galoppera på mera inför helgen.
Idag har vi vaccinerat nästan halva stallet och det är bra att passa på nu när det ändå är lugnare. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1