Dagbok

Stallets dagbok

Idag fanns det bana att träna på igen och med all snö bortskottad eller uppjämnad så var det åter bra förutsättningar att ge sig upp att rida. Hästarna var naturligtvis lite extra pigga i och med att det blivit väl lugna dagar denna vecka samt att minusgrader brukar pigga upp dem lite extra (själv blir jag inte lika pigg när det är kallt utan snarare tvärtom...).
Det var dirttracken som gällde idag eftersom den hade körts hela natten. Banan var dock ändå ganska hård under och vi höll oss i lugna tempon hela dagen.
Under eftermiddagen inspekterade jag banan igen och de jobbade med den hela tiden. Botten var fortfarande hård, men lagret med sand ovanpå hade ökat lite och nu hoppas vi att det ska hinna bli ännu bättre till imorgon eftersom den kommer köras hela tiden.
Vi har sex starthästar imorgon och jag har som vanligt uppdaterat med närmare kommentarer om dem under fliken Starter (& Resultat). Jag vill dock generellt säga gällande alla våra starthästar att veckan inte har varit idealisk för den uppladdning och träning vi brukar göra, det har varit för många dagar med ingen eller för lite träning. Dock har de så klart kunnat göra allt enligt plan tidigare (fram till onsdag), men det vill man ju göra hela vägen intill start. Vi har gjort det bästa vi kan efter förutsättningarna och vi får hoppas att det fungerar bra ändå.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1