Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det då träning som vanligt och hästarna skötte sig fint. Vi jobbade också länge med åringarna och de är väldigt duktiga och läraktiga. Än rids de en och en för att få dem att koncentrera sig på ryttaren och styrningen, men det dröjer inte länge till innan de kan gå ut på tur tillsammans.
Det var startanmälan idag till söndag och vi har då sex starthästar varav fem av dem kom i de första fyra loppen, det blir till att göra ett utförligt tidsschema för att få ihop det hela på ett bra sätt.
Det var också anmälningar idag och det gällde nästa onsdag (den 4e) på Bro Park och där har vi faktiskt ingen anmäld. Däremot har vi några anmälda till Jägersro söndagen efter (den 8e). För båda banorna är detta årets sista tävlingsdag, men Bro Park drar ju igång igen direkt i januari så hos oss blir det bara några veckors tävlingsuppehåll.
Igår morse fick vi besked att Timo Nurmos godkänts för Dubai och även om jag var tämligen säker på att han skulle det så kändes det ändå stort när själva beskedet kom. Nu börjar en massa ifyllande av papper för både personal, jockey, häst, ägare mm. Dessutom ska det tas blodprover och massa annat, man blir matt bara man läser allt detta. Det är dock bara att sätta igång och gå igenom allt, det blir säkerligen lättare bara man börjar.
Imorgon tränar vi som vanligt och vid lunch beger vi oss av mot Malmö och Jägersro för tävlingarna onsdag lunch.
Uppdatering kommer från transporten!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1