Dagbok

Stallets dagbok

Alla gårdagens starthästar mådde bra idag och hade tagit sina lopp utmärkt, ett alltid lika välkommet och bra besked varje morgon efter tävling.
Något färre turer idag eftersom då en del startade igår, men alla som tränade såg fina ut i mestadels lite raskare tempon.
Träningsbanan känns för tillfället mycket bra, banan är helt perfekt och precis lagom djup. Det är en fröjd att se den varje morgon, vi har verkligen bra förutsättningar för träningen.
Idag var det startanmälan till nästa onsdag och till slut blev det tre startande då, Sharp Eye samt Kew Bridge och Chizhou i samma lopp. Innan dess är det dock dags för Jägersro på söndag och båda våra starthästar då, Perfect Girl Ester och Dhakota är redo och av träningen att döma i fin form. De reser som vanligt lördag lunch till Malmö.
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1