Dagbok

Stallets dagbok

Glamourfaktorn på dagens arbete var inte direkt skyhög... Det regnade rejält i stort sett hela förmiddagen och man var dyngsur mest hela tiden. Då ska ändå inte jag gnälla som bara är ute begränsad tid, de stackars ryttarna som red flera turer på rad var det betydligt mer synd om.
En hel del raskare arbeten idag och många plusintryck, jag är jättenöjd med dagens träning. 
Även åringarna tränades idag och för första gången så satt Tobias på Double Down och han var jättecool och duktig. Snowfoot har vi precis börjat introducera inridningen för, så det kommer dröja lite till. Det är ingen stress utan varje häst får ta den tid de behöver.
Till fikat idag blev det bubbel så klart. Dessutom en väldans massa godsaker; en jättefin hembakt tårta i Timo Nurmos ära (och med namn på) samt en lika god hembakt äppelkaka. Dessutom dök det upp en massa gott kaffebröd, frukt, kakor mm, det var minst sagt ett digert utbud.
Imorgon är det då dags för nya tävlingar igen och vi har sju hästar till start. Det skulle vara åtta, men vi har tyvärr fått stryka House in Order denna gång. Det är inget allvarligt, men just imorgon kan han inte starta utan det får vänta ett par veckor.
Jag har som vanligt uppdaterat med kommentarer angående deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat).
Avslutningsvis; kom ihåg att det blir vintertid imorgon och klockan ställs en timme tillbaka! Det innebär en extra timmes sovtid vilket ju känns helt okej... :)

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1