Dagbok

Stallets dagbok

Härligt höstväder för tillfället, det är precis så här man vill att hösten ska vara med lite lagom varma grader och sedan den där myskänslan med alla fina löv.
Det är ju betydligt trevligare att jobba när det är så här pass bra väder, jag hoppas minusgraderna håller sig långt borta länge!
Idag var det blandad träning åt det raskare hållet för de flesta och hästarna tränade på utmärkt. Roligast var sista turen för dagen då Mr Tooma Global skulle träna ensam och Haweswater ensam då de hade olika träningsrundor. "Tom" som han kallas brukar vara hur cool som helst när han går ensam normalt sett. Bara det att under uppvärmingen får han syn på Haweswater och då börjar han gnägga efter henne, ungefär som en övergiven åring... Hela travvägen fortsatte han gnäggandet högt och ljudligt, man kunde inte tro att det där var en vuxen häst som lät. Lite gulligt ändå! Dock är han så pass proffsig att när han väl ska galoppera så är det fullt fokus framåt, då är det inga tjejer som stör koncentrationen.
Idag har jag som utlovat uppdaterat med nya bilder och det är så klart många bilder på Timo Nurmos från i söndags. Det är också många åringsbilder och så lite andra tävlingsbilder. Kolla in dem under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1