Dagbok

Stallets dagbok

Supermysig lördag med en väldans massa ägare på plats under förmiddagen. På fikarasten var det alldeles fullpackat runt bordet och jag tror att alla extrastolar vi har gick åt. Man tänker tillbaka på tiden på Täby Galopp och det pyttelilla fikarummet vi hade, där var vi tvungna att fika i omgångar om vi var fler än 5-6 personer. I vårt rymliga kök på Bro Park kan vi lätt få in 30-40 personer med lite planering, idag var vi 16 stycken så det finns plats för ännu fler.
Träningen var mestadels åt det raskare hållet, de som gick fortast var:
Bright Light, Kew Bridge, Perfect Girl Ester, Dhakota, High Max, Shylock, Australian Open, Label Black och Power of Attorney. Utöver dessa flera som gick precis snäppet under i tempo och jag är jättenöjd med hur starka hästarna såg ut och hur pass lätt och bra de gör sin träning.
Imorgon är det då tävlingar igen och många fina storlopp som rids. Har man möjlighet att ta sig till Bro Park imorgon så rekommenderas ett besök. Vi har två starthästar och jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser och det finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1