Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det åter dags för öppning av rakbanan. Vi har ju två stycken och under hela sommaren har den vänstra varit stängd och inte varit iordninggjord. Detta är fixat nu med ny sand och uppjämning och den var mycket fin. 
Den högra banan var stängd idag eftersom den fått ligga medan allt regnande pågått, men den bör öppna inom kort igen. När åringar så småningom börjar cantra så är det ju viktigt att vi har två öppna rakbanor så vi kan bestämma att den ena är i första hand för åringar och att de har förtur där. 
Eftersom det då idag endast var den nylagda banan som var öppen så var vi på förhand inställda på att den skulle vara lite lös till att börja med, det kan ju ta några dagar innan ny sand sätter sig. I det fallet har dock regnet varit en stor fördel, all nederbörd har hjälpt till att få banan fin med gott fäste.
Vi tränade på ganska raskt, men höll ändå igen lite med tanke på att den ändå är helt nylagd. Hästarna skötte sig fint och jag tror de flesta var nöjda och glada över att vara tillbaka på rakbanan igen.
I övrigt idag var det mycket på en gång med bl a hovslagare (med många hästar som behövde hållas), veterinärkoll samt provridning av Himalaya. Han borde verkligen hitta sin nya ägare väldigt snart, finare häst är svår att hitta och med stor talang för både dressyr och hoppning. Vet ni någon som söker en ridhäst utöver det vanliga, så är detta hästen med stort H och en utstrålning som få!
Efter en hektisk dag idag så hoppas vi på en något lugnare morgondag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1