Dagbok

Stallets dagbok

Lite ovant med tävlingar en fredag kväll, idag lördag var det färre ägare än normalt i stallet. Det var nog många som tog sovmorgon efter en sen kväll på banan igår, men några tappra ägare var i alla fall på plats under dagen vilket alltid är trevligt.
Ledig var för övrigt Tobias idag och det var välförtjänt efter hans nattkörning till Göteborg i onsdags. Så det blev lite andra konstellationer på häst och ryttare idag än vanligt, men det gick fint och träningen gick utmärkt.
Väldigt blandat upplägg idag, några gick raskt, några i mellantempon och så ett fåtal lite lugnare.
Åringarna som jobbat hela veckan fick en arbetsfri helg efter att ha blivit avmaskade igår. Det kan vara bra att man blandar in extra lediga dagar emellanåt, de blir ju en stor omställning för dem när de kommer in i träning. Det är  också jättebra att de kan gå i hagen tillsammans och de är ute väldigt många timmar varje dag vilket gör dem gott.
Gårdagens starthästar mådde bra idag och laddar nu för nästa uppgift. Igår passerade vi vårt bästa resultat någonsin gällande insprungna pengar, ett viktigt delmål på vägen.
När varje år börjar så ställer jag upp en hel massa olika mål som ska uppnås. Där är det viktigt att ha delmål också så att inte själva målen är så långt borta att det blir för svårt. Vissa når man kanske inte, men man måste ju också sikta högt så klart och ha ordentliga målsättningar. Nu jobbar vi vidare mot att passera flera uppställda delmål så här i slutet av året.
Imorgon är det en lugn söndag utan tävlingar för oss!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1