Dagbok

Stallets dagbok

Något jag missade att skriva om igår var dirttrackbanan. Mycket glädjande att den var betydligt bättre igår och att loppen kunde vinnas från alla positioner för första gången på väldigt länge.
Lätt för mig som vann två lopp att hylla banan? Jovisst, men det är absolut inte anledningen och dessutom så hörde jag minst tio personer som var jätteglada över den stora förbättring som var igår. Jag tror alla kunde se att det var en stor förändring i hur loppen vanns. All cred till de som sköter banan och som nu åtgärdat den på ett positivt sätt!
Idag var det grästräning på morgonen för tvååringarna och vi passade så klart på att träna där vilket gick mycket bra. Övriga hästar tränade på rakbanan eller dirttracken, det var ungefär hälften på varje bana. Hela dagens träning gick utmärkt.
Gårdagens starthästar mådde bra och hade tagit sina lopp fint. Vid fikat idag blev det både tårta och bubbel, så här borde det vara varje dag! Man får se till att fira vid varje tillfälle man kan, det är en viktig del att njuta av framgångarna och särskilt som det är så mycket jobb och slit till vardags.
Något annat som var igår och som sätter mycket i perspektiv var den 11 september. Jag tror de flesta som var i hyfsat vuxen ålder den där dagen för 18 år sedan kommer ihåg var de var någonstans när nyheten kom att första planet kört in i World Trade Center. 
Det här med terroristattacker blev så enormt mycket mer påtagligt från och med då och den dagen förändrades livet för evigt för ett oändligt antal anhöriga till offren vars liv tog slut.
Ens egens vardagsproblem känns futtiga när man tänker på den dagen 2001, den kommer jag aldrig att glömma.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1