Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi här i Malmö och har kommit till hotellet. Det brukar ju vara Kurre som kör, men han och Ingalill (fru) är ute på en liten runda Sverige runt med deras fina husbil och de är faktiskt nu på plats på Jägersro.
Så idag var det Tobias som körde hästarna med mig som medpassagare och även om det var lite ovant med ny chaufför så gick det fint. Båda hästarna är vana resenärer och coola med allt vilket ju så klart är en stor fördel.
Vi var nere ca kl 19.45 och efter promenad och fixning med boxar, mat och hästarna så hann klockan bli närmare 21. Vi hängde sedan en stund i husbilen som stod väldigt nära innan vi åkte till hotellet. 
När man är bortskämd med Stockholm som har öppet i stort sett dygnet runt gällande det mesta så kan jag meddela att så är det verkligen inte i Malmö. För restauranger och enklare matställen så verkar den gyllene gränsen gå vid klockan 22, efter det så är i stort sett det mesta stängt. Vi lyckades dock hitta en enklare sportsbar som var öppen och fick lite mat till slut. 
Så nu är det dags för några timmars sömn innan morgondagen där tävlingarna börjar redan vid lunch. Jag har uppdaterat kommentarer angående hästarnas chanser och de finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1