Dagbok

Stallets dagbok

Endast en starthäst idag, Chizhou. Tyvärr hade hon svårt med underlaget och snubblade flera gånger under loppet. Gräsbanan har efter en hel del regn börjat släppa betydligt mer och det klarar inte vissa hästar medan andra fungerar bra på den.
De två gånger hon har startat på gräset under juli månad så har banan snarare varit hård, men med bra fäste i och det har passat henne mycket bättre.
Det här loppet var ett test för att se lite var hon står, men nu blev det något av ett prov utan värde. Dock siktar vi på ett enklare lopp för henne nästa gång för att förhoppningsvis kunna vara med i segerstriden och få lite självförtroende.
Efter sista loppet så hade vi ett kortare tränarmöte där vi bland annat utsåg en banrepresentant för tränarna. Nu ska det bli regelbundna möten med banansvariga, precis som vi hade tidigare. Jag tror det blir jättebra att det finns möjligheter att diskutera banskötsel och planer för arbeten och liknande. Kommunikation är bra och viktigt och förebygger många problem i onödan, dessutom skapar det förståelse åt båda håll. 

 

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1