Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag med en hel del ägare på plats. Även om det fortfarande är semestertider så märks det att många är tillbaka efter resor, landet mm och nu börjar komma tillbaka i gamla rutiner. Mysigt när många är på plats och vi lär bli fler under de kommande veckorna gissar jag.
Vi började rida tidigt idag eftersom Fredrik var på Klampenborg och red lopp, så det var färre personer som red men istället fler turer.
De första och sista turerna reds på rakbanan som vi för tillfället alternarer lite med. Egentligen gillar jag dirttrackbanan mer att träna på, men rakbanan är klart mjukare och passar bättre för vissa hästar. Det är bra att ha den som ett komplement och variation helt klart.
Det var en del raskare tempon som gällde idag och hästarna gjorde det fint och såg starka ut allihop. Det blev en bra träningsdag och även en bra avslutning på arbetsveckan, det känns alltid extra fint att kunna åka hem nöjd efter dagen.
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1