Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt idag och en del raskare tempon som gällde. Hästarna såg överlag fina ut, men lite extra nöjd är jag med tvååringarnas fina utveckling. De har gått stadigt framåt och allihop är på gång nu i varierande grad. Det känns som att varje dags träning sätter fram dem mycket, det är verkligen roligt att se hur fina och bra de ser ut när de tränar.
Kval imorgon för Dhakota som är vår första tvååring i år att komma ut i kval, men jag tror inte det dröjer så länge förrän de andra också är redo.
Apropå imorgon så är det då alltså dags för tävlingar igen. Vi har fem starthästar (efter strykning av Shylock som det inte är något fel på, utan han behöver bara något snabbjobb ytterligare innan nästa start) samt då kvalet som rids innan första loppet. Jag har uppdaterat med kommentarer angående deras chanser och ni hittar detta som vanligt under fliken Kommande Starter (eller Starter & Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1