Dagbok

Stallets dagbok

Dagens tema var värme! Det påverkade i allra högsta grad dagens arbete på många sätt. Vi började tidigare imorse, kl 5.20 istället för 6.00. Normalt sett så rider Fredrik en tur kl 6.30 medan vi gör klart stallet med mockning och annat. Övriga brukar sedan börja rida från 7.30. Nu reds första turen kl 6.00 och då red samtliga, det mesta av stalljobbet tog vi sist.
Även när det gällde hästarnas vistelse ute i hagarna fick vi ändra upplägg. Visserligen brukar vi släppa ut de första hagturerna direkt på morgonen, men nu kunde vi inte ha hästar ute senare på dagen. Turerna fick bli kortare idag så att alla skulle hinna ut innan solen stod alltför högt på himlen.
Härligt gästspel hade vi idag då Sandra överraskade med ett besök redan från tidig morgon och hela förmiddagen. Så himla trevligt att ha henne på besök hos oss, vi blir lika glada varje gång hon dyker upp!
Träningen gick utmärkt och det var en del raskare tempon men det var också några hästar som sattes igång efter några dagars ledighet och de gick lite lugnare. Hästarna såg fina ut och skötte sig bra.
Värmen ser ut att stanna fram till tisdag och vi kommer nog köra på det här upplägget av schema så länge det är så här varmt. Jag hoppas verkligen det blir svalare nästa onsdag när det är tävlingar igen, för hästarnas skull. Startlistan kom ut idag och vi har tre startande då, det är Haweswater i amatörlopp med Malva, Sharp Eye som gör sin andra start samt Beach Road One som testar gräs och längre distans. 
Imorgon siktar jag på en ny bilduppdatering!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1