Dagbok

Stallets dagbok

Toppentrevlig dag i stallet! Ni som brukar läsa den här sidan vet ju att på lördagar kommer det oftast många besökare och de flesta av dem är hästägare som kommer och hälsar på oss och hästarna och följer träningen. Nu under sommaren så är det sällan lika många på en gång som annars, alltid är det några som är bortresta på semester. Trots det dyker alltid ett antal upp och idag var vi faktiskt ganska många i stallet under förmiddagen, himla trevligt!
Inte blev det sämre av att vi avslutade dagens arbete med grillunch på uteplatsen. När vi var klara med stallet var maten också klar och vi kunde sätta oss till dukat bord. Det var en jättehärlig avslutning på arbetsdagen att kunna avnjuta en god lunch i lugn och ro med trevligt sällskap.
Dagens träning gick utmärkt och det var Dhakota, Timo Nurmos och A Ragman som gick allra raskast. De gick tillsammans i gott tempo som ökades mer och mer hela vägen. Instruktionen innan var att samtliga hästar skulle vara ordentligt på bettet hela vägen och det var de också. Ändå gick det fortare än vad tanken var på förhand, men viktigast var att de gjorde det lätt vilket de verkligen gjorde.
Också roligt att se Kew Bridge som haft massor med småstopp på vägen som gjort att det tagit tid att få igång henne. Nu är hon klart på gång och träningsformen pekar starkt uppåt just nu. Även övriga hästar skötte sig fint och det blev en bra träningsdag.
Utöver träningen så var det förutom de vanliga sysslorna i stallet även förberedelser inför morgondagens tävlingar som gällde. Vi skulle ha sju starthästar, men två stryks (inget allvariligt alls) och fem återstår. Jag har uppdaterat kommentarer angående deras chanser och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1