Dagbok

Stallets dagbok

Så var vi tillbaka i vanliga rutiner idag igen. Dagen började med en mycket glad överraskning redan på morgonen när Sandra oväntat dyker upp. Hon hängde med oss i stallet hela förmiddagen och hjälpte till, så himla trevligt! 
Det var faktiskt lite av "en dag från förr" när både Jacqueline (som jobbat i England men är hemma över sommaren åtminstone) och Michael Richardson (som flyttade till England men just flyttat tillbaka) kom förbi och hälsade på. Det var ju som att kastas bak i tiden när de var där alla tre samtidigt... :)
Träningen gick bra och det var mestadels raskare tempon som gällde idag. Hästarna såg fina ut och skötte sig mycket bra.
Vid fikat blev det tårta, vi missar inte att fira och speciellt inte efter en sådan här helg!
Angående Derbyhelgen, något jag tyckte var mycket starkt var att vi Bro Park-tränare tog hela tre storloppssegrar! Sedan flytten till Bro Park har vi flyttat fram våra positioner rejält och visat att vi har alla förutsättningar som krävs för att konkurrera i de största loppen. Det här borde ju framöver också ge att ägare satsar mer vilket ger ännu bättre hästar och så blir den positiva utvecklingen bara bättre och bättre.
Bro Park har ofta fått kritik för att det blev dyrt att bygga. Det var mycket som gjordes fel och fick göras om pga att fel personer utan rätt kunnande tog beslut. Kunde man resa tillbaka i tiden så skulle mycket istället ha gjorts rätt från början och sparat pengar, men nu har vi ju ingen tidsmaskin och får acceptera faktum.
Nu har vi en toppanläggning på alla sätt och fortfarande sker ytterligare förbättringar hela tiden.
Hästarna stortrivs i sina stora boxar där de kan titta ut både på stallgången och rakt ut utomhus. Det är bra luft och ljust genom det stora öppningsbara glastaket. 
Vi har en rakbana, dirttrackbana, gräsbana samt ytterligare en gräsbana på gång inne i mitten. Dessutom fält och ängar vi kan galoppera på. 
Utöver detta så är ju trivselfaktorn för ägarna hög vilket inte ska underskattas. På Täby Galopp hade vi pyttesmå fikarum där vi trängdes, här är det rena lyxen i jämförelse och trevligt på alla sätt.
Med alla faciliteter och förutsättningar så har vår konkurrensfördel ökat enormt och det börjar på allvar synas i resultatlistorna. Det känns otroligt roligt och inspirerande, vi jobbar ju så hårt för detta.
Imorgon blir det en bilduppdatering med mycket från Derbydagen!


Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1