Dagbok

Stallets dagbok

Vilken dag, jag kan knappt sätta ord på det faktiskt! Tre starthästar på en Derbydag är bara det bra, det är inte lätt att ens ta sig in i de här loppen och det är stenhård konkurrens med en massa formtoppade hästar. Vi slog ur underläge och tillhörde inte de som förhandssnacket handlade om. Ändå gör alla tre hästarna kanonbra insatser och presterar strålande. Jag är supernöjd med Beach Road One som blir fyra och bara två längder från segern med mersmak, han kommer visa så mycket mer när han slutar agera så orutinerat som han fortfarande gör. Även mycket nöjd med Stureplan som efter ett mindre lyckat försök på gräs gjorde en stark insats efter ett lopp i hårt tempo och knep en femteplats.
Dagens stora grej var dock så klart Perfect Girl Esters sanslösa seger i Derby Sprint, 40 gånger pengar i vinnarodds säger väl en del om hur stor skräll detta var.
När hon leder in på upploppet tänker jag att nu går hon så bra så det borde räcka till en prisplacering i alla fall. Att sedan då se henne dra ifrån fältet och vinna lätt, ja den känslan kan knappt beskrivas. Glädjechock, eufori, wow, ja allt på en gång. Det tog faktiskt en stund innan jag ens bara kände stor glädje, det var något av en chock först faktiskt trots att vi alltid trott på henne.
Den här känslan, den unnar jag alla människor. Den känslan är det man jobbar för, kan kämpa för och strävar efter och den är ovärderlig. Vi är så himla glada och lyckliga nu så det är inte klokt!
Vi skulle egentligen ha lastat och åkt hem efter tävlingarna, men vi bestämde oss omedelbart för att stanna kvar här i Malmö ikväll och fira. Vi åker hem imorgon bitt istället. Man måste fira och njuta när tillfälle finns och det här var alldeles för stort för att inte unna oss att bara få landa i den här fantastiska glädjen.
Jag har uppdaterat kommentarer om dagens starthästar och det finns som vanligt under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1